Appartementen te koop in Nieuwkerken-Waas

Een appartement te koop in Nieuwkerken-Waas? Dat vind je hier. Nieuwkerken-Waas is een deelgemeente van de stad Sint-Niklaas. Het is een authentiek en gezellig dorp waar je al snel een ‘thuisgevoel’ ontwikkelt. Jaarlijks vinden hier de Nieuwkerkse Klompentochten plaats, dit is een traditie die dateert uit de jaren ’80 en die elk jaar zo’n 10.000 wandelaars naar Nieuwkerken lokt.

In Nieuwkerken-Waas kan je iets gaan eten bij ’t Korennaer, een restaurant met Franse delicatessen. Met de auto sta je op 5 minuutjes in Sint-Niklaas, waar je een uitgebreider aanbod aan restaurants en cafés vindt. In Sint-Niklaas vind je ook een cinema, een winkelcentrum en andere ontspanningsvormen zoals sportcentra en een zwembad.

Als je jouw auto graag dicht bij huis parkeert, dan kan je best een bewonerskaart aanvragen. U hebt recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. U betaalt enkel een administratieve kost van 5 EUR voor het aanmaken van het vignet. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

Nieuwkerken-Waas beschikt over enkele basisscholen waar jouw kinderen terecht kunnen. Eens ze naar het secundair gaan, zullen ze zich moeten verplaatsen.