Appartementen te huur Nieuwkerken-Waas

Jij wilt graag een appartement huren in Nieuwkerken-Waas? Ideaal. Nieuwkerken-Waas is een deelgemeente van Sint-Niklaas. Het is een gezellig en authentiek dorpje waar je je al snel helemaal thuis voelt. Je kan hier elk jaar naar de Nieuwkerkse Klompentochten komen, dat is een traditie uit 1980. De wandeling lokt elk jaar zo’n 10.000 wandelaars naar Nieuwkerken-Waas.

Wil je graag een hapje eten in de buurt? Dat kan! Ga gerust eens langs bij ’t Korennaer of Den Dorsvlegel. Je staat ook op 5 minuten in Sint-Niklaas, waar ook heel wat restaurants zijn. Je hebt daar zelfs een cinema, een winkelcentrum en verschillende sportzalen.

Wanneer je voor de deur wilt parkeren, moet je een vignet aanvragen. Je hebt recht op maximaal 2 vignetten per adres. Het eerste vignet is gratis en geldt voor een periode van 3 jaar. Het tweede vignet kost 105 EUR per jaar.

In Nieuwkerken-Waas zijn er enkele basisscholen waar jouw kinderen terecht kunnen, maar eens ze naar het secundair onderwijs gaan zullen ze zich moeten verplaatsen. Gelukkig is de verbinding met Sint-Niklaas hier optimaal.