Huizen te koop in Merelbeke

Een huis te koop in Merelbeke? Dat vind je bij Axel Lenaerts makelaars. Als jij van lange wandel- en fietstochten door groene gebieden houdt, dan ben je in Merelbeke aan het juiste adres. Daar kan je aan de Scheldemeersen uitgebreid wandelen en fietsen. De energieke gemeente Merelbeke biedt ook allerlei activiteiten aan zoals kinderyoga of petanque. Je woont ook in de buurt van een station en de autosnelweg. Zo geraak je steeds vlot op je gewenste bestemming.

Voor een lekkere maaltijd hoef je ook niet ver te zoeken. In Merelbeke zijn er enkele restaurants waar je terecht kan voor een hapje en een drankje: La Traverse, De Zoete Zonde of De Blauwe Artisjok. Heb je hier niet meteen jouw favoriete restaurant gevonden? Dan sta je snel in het centrum van Gent.

In een zone van betalend parkeren of een blauwe zone kan je een bewonerskaart aanvragen. Daarmee kan je altijd gratis parkeren op vrije parkeerplaatsen dichtbij je huis. En wat met je kroost? Die stuur je in Merelbeke naar de basis- en secundaire school.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in