Appartementen te koop in Merelbeke

Wil jij graag een appartement kopen in Merelbeke? In deze gemeente vindt je het perfecte evenwicht tussen het levendige Gent en de rustige sfeer van een dorp. De dorpskern bruist van energie, maar de gemeente biedt ook plaats aan het Gentbos: een groene oase waar je graag je zondag doorbrengt. Verder is bereikbaarheid een grote troef van de gemeente. Als je in Merelbeke een appartement koopt, kun je meteen de E40 en R4 oprijden. Neem jij liever de trein? Dan kan je aan het station opstappen.

Aangezien de gemeente ook over enkele fijne eet-adresjes beschikt, kan je hier zonder problemen je smaakpapillen laten verwennen. Denk maar aan La Traverse, Porte Mangé of De Blauwe Artisjok.

Wil je je auto voor de deur parkeren? In een zone van betalend parkeren of een blauwe zone kan je een bewonerskaart aanvragen. Daarmee kan je altijd gratis parkeren op vrije plaatsen voor de deur.

In Merelbeke zijn er talloze scholen waar je kinderen les kunnen volgen. Een Steinerschool, of liever klassiek onderwijs? Door het grote aanbod kun je hier heel gericht op zoek gaan naar de school die het beste past bij je kind. Maar ook qua kinderopvang zijn er verscheiden initiatieven.