Wij planten bomen per verkocht pand

Maak samen met ons het verschil

Axel Lenaerts makelaars zet in op duurzaam energiebeheer en ecologisch aankoopbeheer om een actieve bijdrage te leveren aan een groene omgeving en een schonere planeet, waar het aangenaam wonen is voor iedereen.

Axel Lenaerts makelaars breidt zijn duurzame initiatieven voortdurend uit. Bedrijfsfietsen, een elektrische wagenpark… Kleine dingen die samen een groot verschil maken.

Bos voor Iedereen

Axel Lenaerts makelaars is een vaste partner van Natuurpunt. Per verkochte woning schenken wij 10 bomen en de nodige 10m² grond waarop nieuwe bossen kunnen ontstaan. Zo dragen wij, en ook jij, een steen bij in het behoud van onze Vlaamse bossen.

www.natuurpunt.be

Kantoorinrichting en -materiaal

Onze kantoren kregen vorm met ecologisch verantwoorde materialen en -afwerkingstechnieken. We proberen ons energieverbruik zoveel mogelijk in te perken door te kiezen voor voldoende isolatie en hernieuwbare energie. Voor de energie die we toch nodig hebben, kiezen we bewust voor groene stroom. En bij de aankoop van ons kantoormateriaal kiezen we steevast voor de ecologische

Drukwerk

Axel Lenaerts makelaars rekent voor haar papierwerk op een ecologische drukkerij die enkel op kringlooppapier drukt en solventenvrije inkt gebruikt. Voor print- en kopijwerk hanteren wij enkel papier met een FSC-label. Wij proberen zoveel mogelijk te digitaliseren, om het gebruik van papier zoveel mogelijk in te perken.