Huizen te koop in Ledeberg

Ben jij van plan om een huis te kopen in Ledeberg? Ledeberg is een levendige deelgemeente van Gent, waar tal van evenementen georganiseerd worden. Vlakbij kan je ook het station van Gentbrugge vinden, zo heb je dus een goede verbinding met Gent-Sint-Pieters en dus ook met alle andere stations en steden. Verbinding is dus een grote troef wanneer je een huis koopt in Ledeberg.

Ook wanneer je gezellig wilt gaan eten of drinken, kan je de tram of de fiets nemen. Je staat in enkele minuutjes in het centrum van Gent. Daar vind je tal van gezellige zaakjes om iets te eten of te drinken. Wil je je wagen voor de deur parkeren? Dat kan. Als bewoner kun je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kan online bij de stad Gent.

Jouw kinderen kunnen ook naar de basis- en secundaire school in Ledeberg. Ook zijn er tal van alternatieven in de buurt van Ledeberg.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in