Appartementen te koop in Ledeberg

Wil jij een appartement kopen in Ledeberg? Dan bent u hier aan het goede adres. Ledeberg is een opkomende en hippe buurt. Er valt heel wat te beleven: van een wekelijkse zondagmarkt met heel de buurt tot de Ledebergse Feesten. Wist je trouwens dat Ledeberg de langste carnavalstoet heeft? Beschouw carnaval hier gerust als ‘klein Aalst’, de bewoners houden zeker van een feestje. In Ledeberg ligt ook het hippe Rokkebolle, een cafeetje waar je met vrienden kan genieten van een drankje of een hapje. Ook om te brunchen zit je hier goed. Ook Grade heeft in Ledeberg recent zijn deuren geopend, ga dus zeker eens smullen van hun menu.

Indien je graag voor de deur wilt parkeren, kan je een bewonersvergunning aanvragen. Dat geeft je recht op gratis parkeren in jouw zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kan online bij de stad Gent.

De kids kunnen les volgen aan de basis- en secundaire school Onze-Lieve-Vrouwcollege. Aangezien Ledeberg zeer goed gelegen is, kan je kroost ook gemakkelijk naar een andere school in de buurt.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in