Huizen te huur Ledeberg

Een leuk huis te huur in Ledeberg? Dat vind je ongetwijfeld op onze website. Ledeberg is een van de deelgemeentes van Gent, het is een bruisende gemeente waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden. Tijdens carnaval kan je Ledeberg zien als een tweede Aalst, er wordt dan uitbundig feest gevierd. Gentbrugge heeft ook een eigen treinstation, heel dicht bij Ledeberg, er is dus een ideale verbinding met centrum Gent.

In Ledeberg vind je ook enkele toffe restaurants: Ga eens smullen bij GRADE of Souperette! Als je hier iets zou vinden dat je aanstaat, dan kan je snel naar Gent gaan om daar te gaan eten, drinken of feesten.

Wanneer je jouw wagen voor de deur wilt parkeren, kan je een bewonersvergunning aanvragen. Deze geeft je recht op gratis parkeren in de zone waar je woont. Aanvragen kan je hier doen.

De kinderen kunnen in Ledeberg naar het lager en naar de middelbare school. Maar er zijn ook nog andere alternatieven in de buurt van Ledeberg die niet zo ver zijn met de fiets of met het openbaar vervoer.