Appartementen te huur Ledeberg

Een gezellig appartement te huur in Ledeberg? Dat vind je bij Axel Lenaerts makelaars. Ledeberg is een bruisende deelgemeente van Gent waar regelmatig activiteiten doorgaan. Zo wordt carnaval bijvoorbeeld zeer uitbundig gevierd in Ledeberg. Vlakbij vind je ook het station van Gentbrugge, je hebt dus een optimale verbinding met het centrum van Gent.

Er bevinden zich enkele originele restaurants in Ledeberg: ga zeker eens langs bij GRADE of Souperette. Als je hier niets zou vinden dat je aanstaat, kan ook altijd naar Gent centrum gaan.

Waarschijnlijk wil jij ook graag jouw wagen voor de deur parkeren als je een appartement huurt in Ledeberg? Dat kan: Als bewoner kun je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart, wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kun je hier doen.

De kinderen kunnen in Ledeberg naar de basisschool en naar het middelbaar. Maar er zijn ook nog andere alternatieven in de buurt van Ledeberg die niet zo ver zijn met de fiets of het openbaar vervoer.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in