Ruim gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer, groot terras en tuin

€ 340.000
excl. BTW
Plan een bezoek
Kenmerken
Bewoonbare opp.
87.01m²
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Algemene staat
Nieuwbouw
Terras
7.73m²
Tuin
28.13m²
E-peil
30
Beschikbaarheid
Na werken
Beglazing
Dubbel
Verwarming
Warmtepomp met vloerverwarming
Elektrische keuring
Ja, conform AREI
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bodemattest
Aanwezig
Beschrijving

In het hart van Sint-Gillis-Waas wordt in het voormalig ziekenhuisgebouw, 'Sint-Helena', nieuw leven ingeblazen en worden er 46 nieuwbouwappartementen gebouwd en dit met het behouden van de historische gevel.
Dit respect, voor de lokale geschiedenis en de architectuur, voegt een uniek karakter toe aan het project en draagt bij aan de charme van de gemeente Sint-Gillis-Waas.

'Sint-Helena' biedt met haar 46 nieuwbouwappartementen een scala aan opties, variërend van 1 tot 4 slaapkamers. Of u nu op zoek bent naar een knus appartement voor uzelf of een ruimere woonomgeving voor uw gezin, het project heeft voor ieder wat wils.

·Dit appartement 2A.02, met een totale bruto oppervlakte van 87,01 m², heeft alvast de volgende indeling:
Inkomhal, 1 slaapkamer, badkamer, ruime leefruimte (30,88 m²) met open keuken, berging en ten slotte het terras ( 7,73 m²) met privatieve tuin (28,13 m²).

Een van de meest opmerkelijke aspecten van 'Sint-Helena' is de prachtige ligging van de terrassen. Ze kijken uit op een weelderig groen park, wat zorgt voor een rustige en ontspannen omgeving.
De terrassen van de appartementen zijn zuid- of west-gericht, waardoor u kunt genieten van overvloedig zonlicht gedurende de dag. Dit biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van de natuur en te genieten van het buitenleven.

Bij het ontwerpen van deze appartementen heeft men veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Men integreert moderne technologieën om ervoor te zorgen dat uw nieuwe thuis niet alleen comfortabel is, maar ook milieuvriendelijk.
Een voorbeeld hiervan is het individuele geothermisch warmtepompsysteem, dat niet alleen zorgt voor efficiënte verwarming, maar ook bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk en lagere energiekosten.

Een ander belangrijk aspect van 'Sint-Helena' is dat onze appartementen levensloopbestendig zijn ontworpen. Uw behoeften kunnen in de in de loop der jaren veranderen, en daarom heeft men ervoor gezorgd dat de woningen aanpasbaar zijn aan uw levensfase.
Dit betekent dat u kunt genieten van uw nieuwe thuis zonder u zorgen te hoeven maken over mogelijke toekomstige aanpassingen.

De combinatie van moderne voorzieningen, behoud van historische elementen en verschillende appartementstypes maakt 'Sint-Helena' tot een project met veelzijdige keuze voor kopers met diverse doelen.
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuisbasis voor uzelf of een slimme investering, 'Sint-Helena' heeft u zeker iets te bieden.

We nodigen u graag uit om 'Sint-Helena' te verkennen en te ontdekken hoe dit nieuwbouwproject aan uw specifieke behoeften kan voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een afspraak!

Totale kostprijs
BTW regime 6%
Grondaandeel € 68.000
Constructie € 272.000
BTW Constructie € 16.320
Diverse kosten € 0
Registratierechten 12% € 8.160
Honorarium notaris + BTW € 3.026
Totale kosten € 27.506
Totale kostprijs € 367.506
Indicatieve berekening onder voorbehoud van wijzigingen.
Hoeveel is uw woning waard?
Vraag een schatting aan
Stedenbouwkundig
Vergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Documenten
Overtuigd
van dit pand?
Goeie keuze
Ruim gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer, groot terras en tuin
€ 340.000
slpk.
1
bewoonbaar opp.
87.01m²
tuin
28.13m²
EPC
Onbekend
Plan een bezoek
Nog vragen omtrent dit pand?
Dan help ik u graag verder.
Laura
Laura Verschueren
03 256 29 55 email hidden; JavaScript is required
Kantoor Waasland
Parklaan 59 bus 1,
9100 Sint-Niklaas
1611875291704_5c47c4c8ab173a7cfb4876f1_picuserPU_112.jpg | Axel Lenaerts
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.
Axel Lenaerts | Axel Lenaerts
VRAGEN?
Contacteer ons