Huizen te koop Gentbrugge

Plannen om een huis te kopen in Gentbrugge? Gentbrugge is een deelgemeente van de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent. Je vindt er de Gentbruggesluis, de laatste sluis op de Schelde. Verder zijn er verschillende bezienswaardigheden, onder andere de kleurrijke watertoren die men kan zien vanop de E17. Gentbrugge is een aangename buurt om een huis te kopen. Er zijn tal van organisaties gevestigd: jeugdbewegingen? Check. Gemeenteraad? Check. Alles is mogelijk in Gentbrugge.

Er zijn natuurlijk ook enkele restaurants en cafés in Gentbrugge: ’t Braemhof, De Kersentuin of La Vita è Bella. Je hebt natuurlijk ook steeds toegang tot de leukste adresjes in het centrum van Gent.

Graag je auto voor de deur parkeren? Dat kan. Als bewoner kun je een bewonersvergunning aanvragen, dat geeft je recht op gratis parkeren in je zone. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kan online bij de stad Gent.

Ook vind je in de buurt het Go! Atheneum voor secundair onderwijs, maar er zijn ook basisscholen en instellingen voor bijzonder onderwijs. Verder is er ook een buitenschoolse opvang in de buurt.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in