Appartementen te koop in Gentbrugge

Je wilt graag een appartement kopen in Gentbrugge? Aarzel niet langer. Gentbrugge ligt aan de rand van Gent. Een gezellige, rustige buurt om te vertoeven. Gentbrugge herbergt het Keizerpark: een groot park waar kinderen kunnen spelen, maar waar ook actieve sporten zoals basketbal en skaten mogelijk zijn. Ook kun je daar op een warme zomeravond genieten van een BBQ, het park heeft namelijk een BBQ-zone. Er zijn ook verschillende initiatieven die workshops en lezingen organiseren. Er valt heel wat te beleven als je een appartement koopt in Gentbrugge.

Er zijn ook enkele leuke restaurantjes, zo kun je je in de Kersentuin of ’t Braemhof culinair laten verwennen. Uiteraard ligt het centrum van Gent niet ver weg en ben je er in een wip met de fiets. Een hapje eten in het centrum is dus ook altijd mogelijk.

Wil je je auto voor de deur parkeren? Vraag dan¬†online bij de stad Gent ¬†een bewonersvergunning aan. In Gentbrugge vind je enkele basisscholen zoals Sancta Maria of basisschool Henri D’Haese met bijhorende kleuterschool. Ook vind je er het Go! Atheneum voor secundair onderwijs, net zoals enkele instellingen voor bijzonder onderwijs. Ook aan opvang is er geen gebrek in Gentbrugge.