Huizen te huur Gentbrugge

Heb jij plannen om een huis te huren in Gentbrugge? Gentbrugge is een deelgemeente van de stad Gent, hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Je vindt in Gentbrugge de Gentbruggesluis, dat is de laatste sluis op de Schelde. Je hebt er ook nog tal van andere bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de kleurrijke watertoren die je kan zien vanop de E17. Een huis huren in Gentbrugge betekent een huis huren in een aangename buurt. Er zijn ook heel wat organisaties gevestigd in Gentbrugge: jeugdbewegingen, gemeenteraden, … Alles is hier mogelijk.

Er zijn natuurlijk ook enkele gezellige restaurants en cafés in Gentbrugge: ’t Braemhof, De Kersentuin of La Vita è Bella. Je hebt ook makkelijk toegang tot de leukste adresjes in het centrum van Gent.

Wil jij graag de auto voor de deur parkeren? Dat kan zeker, als je een bewonersvergunning aanvraagt. Dat kan je doen bij de stad Gent.

Ook vind je in de buurt het Go! Atheneum voor secundair onderwijs, maar er zijn ook basisscholen en instellingen voor bijzonder onderwijs. Verder is er ook een buitenschoolse opvang in de buurt.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in