Huizen te koop in Gent

Een huis kopen in Gent? Vree wijs! Vergeet Antwerpen, Brussel of Brugge want Gent isnu the place to be! Heb jij altijd al gedroomd van een knus en gezellig huisje in hartje Gent, of wilt u liever een duplex aan het Zuid? Gent heeft alles wat u maar zoekt. Deze historische maar tegelijkertijd eigentijdse stad is een plek waar je kan wonen, werken én leven. Staat jouw droom huis te koop in Gent? Neem dan snel contact met ons op.

Wist je trouwens dat Gent zich dé Veggie-stad van Europa mag noemen? Verder beschikt Gent ook over tal van gezellige restaurantjes, praatcafés en ook buurten waar je eens een stapje in de wereld kan zetten. Hier vind je een overzicht van de tofste to-do’s in Gent.

Als je graag je auto voor de deur parkeert, dien je een bewonerskaart aan te vragen. Per domicilie geeft de stad  één gratis bewonerskaart. Wens je een tweede? Dat kost je 250 euro per jaar. Aanvragen kun je hier doen.

Zoals je misschien al weet, wordt Gent ook wel de onderwijsstad van Vlaanderen genoemd. Er is een zeer ruim aanbod aan kleuter-, lage- en middelbare scholen. Maar ook aan hogescholen en universiteiten is er geen gebrek. Zijn jouw kids nog een tikkeltje te jong om al naar school te gaan? Dan zijn er genoeg crèches in de buurt waar ze terecht kunnen.

Ontdek ons aanbod

Hieronder vindt u een overzicht van de huizen te koop in Gent. Indien u niet meteen vindt wat u zoekt, schrijf u zeker in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod!