Huizen te huur Gent

Een tof huis huren in Gent? Goeie keuze! Gent is vandaag the place to be! Je hoeft helemaal niet naar grootsteden zoals Antwerpen, Brussel of Leuven te gaan om iets leuks en origineels te doen. Gent heeft een aanbod met voor ieder wat wils: een prachtige herenwoning, een hippe nieuwbouw, noem maar op. Gent is een historische, maar tegelijk super hippe stad waar je kan werken, wonen, maar vooral leven. Zie jij jezelf een huis huren in Gent? Contacteer ons dan of spring eens binnen in ons kantoor aan de Kortrijksesteenweg. Eenvoudig bereikbaar met de wagen of openbaar vervoer en steevast parkeerplaatsen voor de deur.

Gent is ook een echte veggie-stad, je hebt hier een heleboel vegetarische hotspots om iets te eten. Als je liever geniet van een lekker ribbetje of een goede spaghetti, kan je natuurlijk ook in Gent terecht.

In Gent moet je een bewonersvergunning aanvragen als je je wagen wilt parkeren. Per domicilie geeft de stad  je één gratis bewonerskaart. Wil je graag je een tweede? Dat kost je nog 250 euro per jaar. Aanvragen doe je hier.

Je hebt het misschien al gehoord: Gent is de onderwijsstad van Vlaanderen. In Gent vind je veel kleuter-, lagere- en secundaire scholen. Maar ook hogescholen en universiteiten!

Huis te huur Gent

Ben je dus volledig klaar om een huis te huren in Gent of omgeving dan kan je steeds bij ons terecht. We verzorgen ons aanbod zodat u steeds keuze heeft tussen enkele verhuur huizen in Gent én de randgemeenten.