Huizen te koop in Drongen

Ben jij er klaar voor om een huis te kopen in Drongen? Dan woont u in een mooie, groene omgeving. In Drongen vind je De Assels, een meersengebied tussen verschillende Leie-armen. Maar ook een dorpsplein met vele bomen, dat tevens een beschermd monument is. Er is ook een station in Drongen, zo sta je steeds in goede verbinding met Gent. Ben jij een fanatieke fietser? In Drongen vind je ook de ‘fietsostrade’, een fietspad van bijna 3 km langs de sporen tussen Drongen en Gent-Sint-Pieters.

Als je graag geniet van een lekkere maaltijd, ga dan gerust eens iets eten in Aurelle of in Brasserie Noordhof, enkele pareltjes in het centrum van Drongen. Als je jouw wagen voor de deur wilt parkeren, kan je een bewonerskaart aanvragen bij Stad Gent. De eerste bewonersvergunning is gratis. Een tweede – voor een wagen op hetzelfde adres – kost 250 euro per jaar.

In Drongen zijn er ook basisscholen waar jouw kinderen terecht kunnen. Vanaf ze naar het middelbaar gaan, zullen ze moeten uitwijken naar buurtgemeenten of naar de stad Gent. Gelukkig is de verbinding met het openbaar vervoer hier ideaal.

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in