Waarom verkopen via Axel Lenaerts makelaars?

Het verkopen van een woning ligt altijd gevoelig. Bovendien doet u het niet elke dag. Hoe bepaalt u bijvoorbeeld uw prijs? En met wat moet u nog allemaal rekening houden? Omdat wij de ervaring en expertise in huis hebben, helpen wij u om uw eigendom gemakkelijker en vooral voor een correct bedrag van de hand te doen.

Grondige voorbereiding, feilloos verkoopdossier

U wil uw huis verkopen. Dan moet het op de juiste manier voorgesteld worden aan de juiste mensen tegen de juiste prijs. Een grondige voorbereiding van uw verkoopdossier is dus essentieel. Wij verzamelen alle documenten en informatie die nodig zijn om het pand helder, objectief en tegen de optimale voorwaarden aan potentiƫle kopers te presenteren.

Doorgedreven verkoopondersteuning

Wie een huis verkoopt, moet het laten zien. En liefst van zijn beste kant. Met een online fotoreportage en doordacht publiciteitsplan brengen wij uw woning in beeld bij kandidaat-kopers. Is er een stilistische duwtje in de rug nodig? Dan restylen wij uw eigendom met enkele praktische ingrepen. Anderzijds organiseren wij regelmatig opendeurdagen die kandidaat-kopers de kans geven om uw woning in levende lijve te ervaren.

Afhankelijk van uw vraag en het type vastgoed hanteren wij verschillende schattingsmethodes. Neem contact op met onze makelaar voor een vrijblijvende schatting.

Contact en contract op maat

Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak nog altijd het meest loont. Het is onze bedoeling u en de koper bij elkaar te brengen en dat contact te stroomlijnen. In een verkoopproces is transparantie enorm belangrijk. In de eerste plaats voor uzelf. Wij zorgen voor een contract op maat, zonder kleine lettertjes, zodat u weet waarvoor u tekent. Bovendien kan u het hele traject online volgen met uw persoonlijke login.