Waarom verkopen via Axel Lenaerts makelaars?

Het verkopen van een woning ligt altijd gevoelig. Bovendien doe je het niet elke dag. Hoe bepaal je bijvoorbeeld je prijs? En met wat moet je nog allemaal rekening houden? Omdat wij de ervaring en expertise in huis hebben, helpen wij je om je eigendom gemakkelijker en vooral voor een correct bedrag van de hand te doen.

Grondige voorbereiding, feilloos verkoopdossier

Je wilt je huis verkopen. Dan moet het op de juiste manier voorgesteld worden aan de juiste mensen, tegen de juiste prijs. Een grondige voorbereiding van uw verkoopdossier en een correcte waardebepaling zijn dus essentieel. Wij verzamelen alle documenten en informatie nodig om jouw vastgoed helder, objectief en in optimale condities aan potentiële kopers voor te stellen.

Doorgedreven verkoopondersteuning

Wie een huis verkoopt, moet het laten zien. En liefst van zijn beste kant. Met een online fotoreportage en doordacht publiciteitsplan brengen wij je woning in beeld bij kandidaat-kopers. Is er een stilistische duwtje in de rug nodig? Dan restylen wij je eigendom met enkele praktische ingrepen. Anderzijds organiseren wij regelmatig opendeurdagen die kandidaat-kopers de kans geven om je woning in levende lijve en laagdrempelig te ervaren.

Afhankelijk van je vraag en het type vastgoed hanteren wij verschillende schattingsmethodes. Neem contact op met onze makelaar voor een vrijblijvende schatting.

Contact en contract op maat

Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak nog altijd het meest loont. Het is onze bedoeling jij en de koper bij elkaar te brengen en dat contact te stroomlijnen. In een verkoopproces is transparantie enorm belangrijk. In de eerste plaats voor jezelf. Wij zorgen voor een contract op maat, zonder kleine lettertjes, zodat je weet waarvoor je tekent. Bovendien kan je het hele traject online volgen met jouw persoonlijke login.