Waarom verhuren via Axel Lenaerts makelaars?

Vastgoed is en blijft een investering. En dat betekent dat je er graag een zo hoog mogelijk rendement uit haalt. Liefst nog zonder kopzorgen. Overweeg je om je woning te verhuren? Dan helpen wij je bij het bepalen van een optimale huurprijs en het zoeken naar de ideale huurder.

Bepalen van de huurprijs

Wat is nu een realistische huurprijs voor je pand? Voor jou is dat vaak gissen, voor ons is het dagelijkse kost. Wij kennen de markt en hebben een inzicht in de gangbare huurprijzen per pand en per locatie. Het resultaat? Je ontvangt maandelijks een correct bedrag op uw bankrekening, zonder onaangename verrassingen.

Vinden van geknipte huurder

Je bent op zoek naar de ideale huurder. Een witte raaf die je eigendom vlekkeloos achterlaat eens hij weer uitvliegt. Logisch, maar hoe onderscheidt je iemand die met beide voeten op de grond staat van de vreemde vogels? Op basis van gespecialiseerde data en doelgerichte publiciteit zoekt en screent Axel Lenaerts makelaars de kandidaten. Wij geven uitleg ter plaatse en evalueren nadien samen met jou.

Administratieve behandeling

Tot spijt van wie het benijdt. Ook verhuren betekent een administratieve rompslomp. Bovendien geef je heel wat gegevens over jezelf bloot. En vaak zijn die vertrouwelijk. Van de opmaak van een sterke huurovereenkomst tot het regelen van de wettelijke huurwaarborg en de registratie van het huurcontract en alle wettelijke verplichtingen: wij zorgen voor een confidentiƫle en correcte behandeling van al die informatie.

All-in beheerformule

Kan of wil je geen tijd vrijmaken voor de praktische en administratieve opvolging van uw verhuur? Dan volgt Axel Lenaerts makelaars uw huurders op. Wij zorgen voor de ontvangst van je huurgelden, zijn de contactpersoon van je huurders, coƶrdineren eventuele herstelwerken en zoveel meer.