Verhuur uw eigendom vlot
via Axel Lenaerts makelaars.

Bij het verhuren van een eigendom komt heel wat kijken. Een goed huurdossier is essentieel voor een optimaal huurrendement en het behouden van de waarde van uw vastgoedinvestering.

Kies voor een partner met ervaring inzake verhuur en beheer van eigendommen. Axel Lenaerts makelaars heeft alle expertise in huis voor een zorgeloze verhuring.

Géén zorgen
Wij verzorgen zowel het contact met uw vertrekkende huurder als alle administratie omtrent het opmaken van een nieuw huurdossier.
Marketing
Om de juiste huurders aan te trekken is het gebruik van de juiste kanalen en tools essentieel. Wij zorgen voor een smaakvolle marketing om uw eigendom optimaal in de markt te zetten. Wij begeleiden persoonlijk de bezoeken ter plaatse.
Selectie
Op basis van een aantal objectieve criteria selecteren wij geschikte profielen voor uw eigendom. We screenen de kandidaat huurders, maar u hebt de eindbeslissing aan wie u wenst te verhuren.
Huurdossier
Wij stellen een uitgebreid en juridisch sluitend huurdossier samen, we zorgen voor de registratie van het contract, plaatsbeschrijving, zorgen voor overdracht van de tellers,… De dienstverlening is zeer volledig en laat geen ruimte voor misverstanden of fouten.
Ons succesvol stappenplan

Hoe gaan we aan de slag?

stap 1
Verkennend gesprek waarbij we samen de correcte huurwaarde bepalen en overleggen met u welke zaken nog in orde gebracht moeten worden om de verhuring te kunnen opstarten.
stap 2
We maken een volledig huurdossier op en ondernemen alle stappen om de verhuring te kunnen opstarten.
stap 3
administratieve afwerking van uw verhuurdossier: huurcontract, waarborg, brandverzekering, plaatsbeschrijving,… alles wordt opgemaakt en correct verwerkt zodat wij u op het einde een volledig afgewerkt huurdossier kunnen afleveren.
stap 4
Wij vatten alles samen in een vastgoed paspoort en gaan voor u aan de slag. U dient enkel nog te genieten van uw gewonnen tijd.
stap 5
Wij staan ten allen tijde paraat voor advies. Wenst u een stapje verder te gaan en te opteren voor ons zorgeloos beheer, ook dat kan. Lees hierover meer…

Weet aan wie u uw portefeuille toevertrouwd.

Axel Lenaerts makelaars is team van ervaren professionals met 5 kantoren in Oost-Vlaanderen: Gent, De Pinte, Destelbergen, Sint-Niklaas en Oudenaarde. Gespecialiseerd in 3 verschillende takken van de vastgoedmarkt namelijk verkoop, verhuur en beheer van residentieel vastgoed.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een trouw klantenbestand en een uitstekende reputatie. Wij dragen transparantie, efficiëntie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel, kenmerken die u als klant zeker zal kunnen appreciëren.

100 eigendommen
In beheer
25 jaren
Ervaring
350 Verhuringen
Op jaarlijkse basis.
verhuren is meer dan enkel een modelcontract ondertekenen met uw huurder…Het is van essentieel belang alle onderdelen juist te hebben om te vermijden dat het zou kunnen mislopen
Interesse in zorgeloos verhuren?
Contacteer ons snel.
Laat uw gegevens hier achter,
wij nemen spoedig contact op voor een afspraak.

Naast onze kwalitatieve verhuurdienst kunnen we nog een stapje verder gaan, namelijk het beheer van uw eigendom. Een formule waarbij u zich van zowel de verhuring als alle nazorg niets hoeft aan te trekken. Wij nemen alle technische, administratieve en financiële taken op ons en rapporteren transparant en regelmatig naar u als eigenaar.

Ga naar beheer