Huizen te koop in De Pinte

Zag jij een mooi huis te koop in De Pinte? Waarom twijfel je nog? De Pinte is een voorstad van Gent, wat dus betekent dat je snel in de grootstad staat (met zowel de auto, tram als fiets). Er worden ook tal van culturele activiteiten gepland in De Pinte, zoals het ‘Pintefeest’, openluchtfilms en eetfestijnen.

In De Pinte vind je ook verschillende restaurants en cafés waar je terecht kan voor een hapje en een drankje: Viteux, Brasserie ’t Klooster of Huis 10. Je kan je natuurlijk ook steeds verplaatsen naar het centrum van Gent.

Meestal kan je in De Pinte de auto gewoon op jouw oprit parkeren. Zoniet, dan kan je een bewonerskaart aanvragen. Een bewonerskaart is gratis en is geldig tot en met 31 december 2019. Er kan meestal wel maar één bewonerskaart per woonst aangevraagd worden.

Jouw kinderen kan je in verschillende basisscholen naar school sturen. Daarna kunnen ze naar het Go! Atheneum Erasmus De Pinte. Wanneer jouw kinderen 18 zijn, kunnen ze makkelijk naar de hogeschool of universiteit in Gent.