Huizen te huur De Pinte

Dus jij wilt een huis huren in De Pinte? Dat betekent dat jij een echte “Pintenaar” zal worden. De Pinte is een voorstad van Gent waardoor je in een mum van tijd in het centrum van Gent staat. (met de wagen, de fiets of wat dacht je van het openbaar vervoer?) Er worden in De Pinte ook regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een kunstexpo of een petanque-tornooi. Er is dus altijd wel iets te doen als je een huis huurt in De Pinte.

Er zijn in De Pinte ook meerdere restaurants waar je heerlijk kunt genieten: Kasteel Viteux, Brasserie ’t Klooster of een ambachtelijke pizza bij Itality. Niet gevonden wat je zocht? Dan sta je snel in Gent om daar een stapje in de wereld te gaan zetten.

Parkeren kan je in De Pinte vaak gewoon naast het huis, maar indien er geen parking voorzien is kan je een bewonerskaart aanvragen. Dat doe je hier.

Er zijn in de gemeente meerdere basisscholen waar jouw kinderen terecht kunnen. Daarna kunnen ze naar het Go! Atheneum Erasmus De Pinte. Als jouw kinderen later naar de hogeschool of universiteit willen, staan ze snel in centrum Gent.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in