Appartementen te huur De Pinte

Wil jij graag een appartement huren in De Pinte? Wil jij graag een echte “Pintenaar” worden? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Pinte is een voorstad van Gent en dat betekent dat je snel in de grootstad staat. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd door de gemeente, zo vind je altijd wel iets leuks om te doen als je een appartement huurt in De Pinte.

Er zijn hier ook verschillende restaurants en cafés waar je lekker kan gaan eten of iets drinken: Kasteel Viteux, Consperanza of Brasserie ’t Klooster. Je kan je ook zeer snel verplaatsen naar het centrum van Gent, om daar een stapje in de wereld te gaan zetten.

Parkeren in De Pinte kan je vaak gewoon aan het appartement. Indien er geen parking voorzien is, kan je een bewonerskaart aanvragen. Een bewonerskaart is gratis en is geldig tot en met 31 december 2019. Aanvragen doe je zo.

Er zijn in de gemeente verschillende basisscholen waar jouw kinderen terecht kunnen. Daarna kunnen ze naar het Go! Atheneum Erasmus De Pinte. Als jouw kinderen later naar de hogeschool of universiteit willen, staan ze in een mum van tijd in centrum Gent.

 

We hebben momenteel geen panden beschikbaar.

Of gebruik onderstaande zoekfunctie en ontdek ons aanbod.

Ik wil een
voor
in