Appartementen te koop
in Sint-Martens-latem

Bent u van plan om een appartement te kopen in Sint-Martens-Latem? Dan koopt u dat in een streek met een prachtig natuurgebied. De Leiestreek is gekend voor zijn groen karakter met fijne wandel- en fietsroutes. In de gemeente kun u ook cursussen, lezingen of workshops volgen. U hoeft dus niet persé naar Gent te gaan om iets leuks te doen.

Wult u graag iets gaan eten waar de smaken goed zitten? Dan zijn L’autre Vie, L’homard Bizarre en Deboeveries echte aanraders voor de fijnproevers. Het is niet moeilijk om uw gading te vinden in Sint-Martens-Latem.

Wanneer u een appartement koopt in Sint-Martens-Latem, zijn er meestal parkeerplaatsen aan het gebouw. Komen er vrienden op bezoek? Dan is in het dorp genoeg gratis parkeergelegenheid voorzien.

Als uw kinderen nog naar school gaan, kunnen zij in Sint-Martens-Latem enkel naar de basisschool. Gelukkig is de verbinding met Gent zeer gemakkelijk, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Zo kan uw kroost dus gemakkelijk naar het secundair en hoger onderwijs.

Bekijk ons aanbod
Nieuwsbrief
Mis geen
vastgoednieuws.